måndag 23 maj 2016

Nattliga tankar.

Så ligger man här med någon som andas sömn och fönstret står öppet och det kommer in varma vindar. Jag ligger vaken å lyssnar på tystnaden å sömniga andetagen bredvid mig. Kärlek som jag aldrig blir mätt på. Alla skratt som ger mig lycka, styrka och glädje. En varm famn från någon man tycker galet mycket om som jag vill upptäcka livet med och drömma om framtiden med, allt man önskar att få ha tillsammans.
Jag längtar efter allt som finns planerat, allt oplanerat och framtiden.
Du och jag resten av livet.

måndag 28 mars 2016

Påsk 2016

Påskhelgen börjar ta slut. Det har varit en lungt men mysig helg.
Hunnit med att träffa några av dom bästa i livet och ätit mycket gott.
I år blev det lite annat pga av kärlek att vi skapar nya traditioner tillsammans. Under några år innan har har varit tillsammans med min "extra" familj och deras underbara vänner. Det fattades mig i år. Jag saknade dom verkligen att inte få hör dom gamla historierna och massor av andra kloka saker.
Men nu blev det så här i år och så får man se vad som händer nästa. Helst skulle jag vilja hyra en stor lokal och bjuda in alla dessa fantastiska människor så jag kan få träffa dom allihop samtidigt. Det skulle var något

fredag 25 mars 2016

När man hittar kärleken.

Jag måste titta till en extra gång på honom varje dag efter ett halvår å förstå att det verkligen är han som sitter bredvid mig. Som pussar mig varje morgon när jag vaknar å varje kväll när jag ska sova. Han som får mig att skratta så jag får ont i magen. Han som berättar att han tycker om mig så himla mycket och vill dela min vardag med mig.
Jag har äntligen hittat personen jag vill dela mitt liv med. 

fredag 11 mars 2016

Att läsa till förskolelärare.

Under våren 2015 fick jag förfrågan om att utbilda mig till förskolelärare.
Hela utbildningen är gratis det enda jag behövde ge var min tid samtidigt jobba 80%. Vem tackar nej till ett sånt fantastiskt erbjudande.
Utan jag skrev på intresseanmälan och fick sedan besked att jag fick gå utbildningen.

Efter den fantastiska sommaren drog det igång. Det har inte varit en dans på rosor första terminen men så himla kul å jag var fått 5 nya vänner i livet som är super härliga. Andra terminen har nu dragit gång å det känns en evighet samtidigt som att de kommer gå väldigt fort tills jag står där som förskolelärare om tre år.

lördag 5 mars 2016

Sommaren 2015

Vilken sommar sen. Jag älskar sommaren och semester.  Det blev 5 veckor semester denna sommar och det var underbart. (Även om första veckan var ur trist och alla andra jobba så var det värt de så här i efterhand) Det blev en tur till Stockholm med familjen, mamma, syster och prinsen. Vi åkte upp på globen taket, vi var på djurgården, ute på Haga och fjärlishuset och mycket där till. Efter Stockholm blev de en tur till Göteborg och två dar på Liseberg.  Det var två bra resor.
Det blev även lite små turer. Vi åkte båt både i början på semestern och i slutet på sommaren.  
Så klart blev det även många stunder i fantastiska blåvik. Med grillat kött, monopol, meta och fina solnedgångar.
Det var en bra sommar de.

fredag 4 mars 2016

Flytt

Det blev en flytt 2015. Jag hade bott i min stora 2,5 i  över 2 år och jag kände väl att den var förstor för lilla mig. Mycket i hyra och så nja trivdes jag inte riktig längre. Så när jag en dag va inne på Facebook så såg jen tjej som sökte någon ny till hennes lägenhet. Så hörde jag av mig till henne.  Det var snabba puckar. Hon ville bli av med den så fort som möjligt å jag hade ju tre månaders uppsägning. Jag var där och titta på den och föll direkt. Så himla mysig och fin lägenhet så den ville jag bara ha. Med oro i magen gick jag några veckor att jag kanske inte skulle själv bli av med min lägenhet men de blev jag. Jag fick en dubbelhyra och jag kunde flytta in i slutet på april.  Underbart!!
Det var bara packa sitt liv i lådor och sälja lite möbler och slänga väldigt mycket. Jag som hade bott i en större lägenhet med 5 fönster skulle nu gå ner till tre. Jag som inte är någon blommänniska utan gärna har mer annat i fönstret behövde få bort en del.  Men det gick jag har älskat denna lägenhet från första stund.
Plus är ju mitt fina badkar som jag använde samma kväll som jag fick nyckel typ. Det är så härligt med badkar.
Just nu har jag inte bott i min fina lägenhet på 2 månader men de är en helt annan historia som kommer längre fram.
Kram så länge.

Att titta bakåt.

Jag tänkte att vi kunde titta tillbaka från där jag sluta blogga och till idag.  Så får ni liksom hänga med lite i korta drag vad som hänt. Det blir några inlägg men hellre de än allt i samma och jätte långt å tråkigt. 
Jag tar liksom 2015 höjdpunkter helt enkelt och så får vi se vart jag hamnar.

Det får helt enkelt bli att visa min första tatuering. En spontan tatuering som jag inte ångrar för fem öre.
Syrran skulle in till en kille och tatuera sig. Så jag hängde på. När hon var färdig så fråga hon om jag ändå inte skulle göra en också.
Så helt plötsligt satt jag där och han började rita på min handled och sen tatuera. Jag trodde faktiskt inte de skulle göra ont men de gör de.
Sjukt ont alltså. Det där men att det inte är så farligt nej fy. Det gör ont fast smärtan försvinner rätt snabbt när dom slutar tatuera men när det väl håller på. Inget kul. Men det gick bra och jag var galet super nöjd över min första tatuering som jag ändå gott å tänkt på såååå länge. Idag har jag även en till tatuering  och fler kommer det nog att bli så småningom när jag väl kommer på vad jag ska göra.
Nu finns Love och lillasyster på min vänsterarm.